Se on sadekausi ny ja sen kyllä huomaa, vettä on nyt tullut jo useampi päivä putkeen eikä loppua näy. Vesisateesta johtuen uloskaan ei oikein huvita mennä. Tämä aiheuttaa taas sen, että olemme ns. vankeina asuntolassa...ja se ei ole ollenkaan mukavaa. Asuntolassa ei yksinkertaisesti ole mitään muuta tekemistä, kuin nukkuminen. Myöskin vesisateen yksi huono puoli on se, että minun ja Jonnen kengät alkavat haisemaan kastuessaan hyvin pahalle....tämän tiedon informaatioarvo on  pyöreä nolla, mutta ajattelimpa nyt aikani kuluksi kertoa tästäkin ilmiöstä.

Suomalaisten erikoisherkkua salmiakkia on täältä Japanista aivan turha etsiä ja lentokentältä ostamani salmiakki määrä ei riittänyt, kuin kahdeksi ensimmäiseksi päiväksi.. joten salmiakkihimon yllyttämänä tilasin lisää salmiakkia kotopuolesta....voi perkeles, kun näitä Japanilaisia on hauska katsoa, kun he maistavat salmiakkia :D...ilmeet ovat mitä hupaisimpia ja yleisin kysymys kuuluu "What the fuck is this!?" ja tämän jälkeen he yleensä sylkäisevät karkin suusta. Eli eivät tykkää kovinkaan paljon. Eräs poikkeus kuitenkin löytyy, nimittäin labra tuutorimme Nobujoshi, joka oikeasti tykkää salmiakista. Tykästyi kuulemma tähän suolaiseen makeiseen ollessaan pari vuotta sitten vaihdossa Suomessa.

Viime viikonloppu oli taas tekemistä täynä. Perjantaina kävimme ostoksilla läheisessä tavaratalossa, sekä tapasimme Takashin ystävän Kayon, joka opiskelee ja asuu New Yorkissa ja oli nyt tullut viettämään  kesälomaa kotimaahansa. Lauantaina sitten, kävimme taas vaihteeksi Cybacissa ja lopuksi menimme Takashin perheen luo viettämään iltaa ja vähän grillailemaan. Ruoka oli todella hyvää ja söimme Jonnen kanssa itsemme aivan turvoksiin. Loppu ilta sitten sulateltiin läskejä pelaamalla Nintendo Wii:tä.

Mutta minäpä lähen tästä syömään...mitähän hyvää ne keittiön tädit on tehny riisistä tänään. Jos olisin nyt suomessa, niin tekisin nakkikastiketta ja perunoita...aijaijai