Nonii nyt on sitten taas tullut sen verran kokemuksia, että blogin päivittäminen on paikallaan. Mitäs tässä parin viikon aikana on sitten ehtinyt tapahtua, noh aloitetaampa vaikka karaoken laulamisesta.

Japanissahan karaoke on aivan äärettömän suosittua ja lempipaikaksemme muodostuneesta internetkahvila-aktiviteettiluola Cybacista löytyy tietysti perinteinen japanilainen karaoke boxi. Karaoke boxit ovat siis eristettyjä koppeja joihin mennään lauleskelemaan omalla porukalla..ei siis yleisöä niin, kuin suomalaisessa karaokebaarissa ja sehän sopii meille. Päätimme Jonnen kanssa näyttää japseille miten pohjoisen pojat laulavat...tai no ei sitä meidän mölinää voinut lauluksi sanoa, pikemminkin "raiskattiin" äänellämme muutama klassikko biisi :). Ainoastaan Takashi sai meiltä kunniamaininnan hyvästä lauluäänestä, äijä kun osasi ihan oikeasti laulaa. Mutta vaikka lauluäänemme ei niin kaunis olekkaan oli karaoken laulaminen todella mukavaa...aiomme siis jatkossakin  tuhota  japanilaisten ystäviemme  korvia  laulamalla karaokea.

1608130.jpg
Takashi, Kazuki, Jonne ja Luke valmiina laulamaan

1608205.jpg
Laulu raikaa! Lukella huolestunut ilme... ja aiheesta

Mahtava ilta kaikin puolin ja tietysti päädyimme loppuillasta izakayaan, mutta vain muutamalle.

1608257.jpg
Baka Duo:n virallinen izakaya look

Mutta, nyt eilisiin tapahtumiin. Eilen lähdimme Takashin ja hänen isosiskonsa Yurin kanssa Aso tulivuorta katsomaan. Yuri ja Takashi olivat vuokranneet matkaa varten auton ja kävivät hakemassa meidät asuntolasta. Maisemat olivat todella pärisyttävät, mutta mitäpä minä selittämään katsokaa itse.

1608284.jpg
Pysähdyspaikka matkalla asolle. Mentiin melko korkealle.

1608295.jpg
Baka Duo ja Yuri

1608310.jpg
Grass field

1608340.jpg
Mount Naka:n kraatteri (toimiva sellainen) yksi mount Ason viidestä huipusta.

Maisema katsauksen jälkeen lähdimme kohti japanilaista kylpylä majataloa, koska tottahan toki halusimme käydä kuumassa lähteessä eli onsenissa pulahtamassa.  Kokemus oli aivan mahtava, vaikka aluksi vesi tuntui todella kuumalta ja ilmassa leijui todella vahva rikin haju, joka muistutti keskitasoa pahempaa kananmunapierua..tähän kuitenkin tottui. Onsenin lämpimässä vedessä lilluskellessa vajosi todella syvälle omiin ajatuksiinsa, kun ympärillä vallitsi hiljaisuuden ja kiireettömyyden atmosfääri, linnut vain lauloivat ja puro solisi hypnoottisesti. Kylvyn jälkeen oli kuin uudelleen syntynyt. Suosittelen kaikille, jos joskus japaniin päin matkustatte, todella rentouttava kokemus. Tässäpä tämä tällä kertaa, me jatkamme tästä kohti uusia seikkailuja. Minäpä kirjottelen taas, kun tulee jotain kerrottavaa...moro!